شیوه نامه فاصله گذاری و بهداشت اکوکمپ‎های کوه‌نوردی در دوران شیوع کوید19 ....

1399/03/07 | بخشنامه ها



متن خبر :

شیوه نامه فاصله گذاری و بهداشت اکوکمپهای کوهنوردی در دوران شیوع کوید19

خدمات اقامت:

در بدو ورود اسپری مایع ضدعفونی تکنفره به کوهنوردان داده شود و در مدت اقامت در صورت نیاز شارژ شود.

اقامت در چادرها به صورت تک‎نفره باشد مگر برای افرادی که از قبل با هم رزرو کرده‎اند. هنگام رزرواسیون به همنوردانی که در شهر همخانه نیستند توصیه شود برای اقامتشان چادرهای جداگانه رزرو کنند. مدیرت اکوکمپ به هیچ وجه افراد غریبه را هم چادر نکند.

در چادر به غیر زیرانداز هیچ امکانات دیگری داده نشده و از ارائه ملحفه و پتو خودداری شود. در صورت مشاهده علائم بیماری در کوهنورد، زیرانداز نیز پس از خروج او شسته شود.

بعد از خروج کوهنورد از اکوکمپ، تماهی محیط داخلی چادر اختصاصی، زیپ‎ها و نواحی بیرونی چادر که معمولا زیاد لمس می‎شوند با پاشش اسپری ضد عفونی شود.

پس از ضدعفونی، زیپ چادرها باز باشد تا تهویه صورت گیرد.

در خصوص نحوه جمع آوری و تخلیه زباله، نهایت دقت و حفاظت فردی رعایت شود و کیسه داخل سطلهای زباله مرتبا تعویض شود.

خدمات فضاهای عمومی اکوکمپ شامل چادرهای غذاخوری، آشپزخانه و توالت

کلیه پرسنل شاغل در اکوکمپ جهت حفاظت فردی موظفاند در هنگام کار از ماسک، دستکش و لباس کار ‏تمیز استفاده کنند.‏

در صورتی‎که کوهنوردی علائم بیماری داشت از او خواسته شود که به چادر غذاخوری تردد نکند و خدمات غذا در چادر اختصاصی او برایش سرو شود.

تعدادی وسایل محافظتی ماسک و دستکش اضافه در اکوکمپ موجود باشد و درصورتی‎ که کوهنوردی با علائم بیماری مشاهده شد از آن وسایل محافظتی به او داده شود.

به منظور تمرکز خدمات بهداشتی، دسترسی کوهنوردان به فضای چادر غذاخوری به نحو شایسته محدود شود ‏که تا حد ممکن کوهنوردان در چادرهای اختصاصیشان حضور داشته باشند.

در چادر غذاخوری صندلی‎ها با فاصله 1.5 متر از یکدیگر چیدمان شوند. در صورت لزوم صرف غذا در چادر غذاخوری شیفت‎بندی شود.

محلول ضدعفونی دست روی میزها حاضر باشد تا کوهنوردان در صورت تمایل دست خود را ضدعفونی کنند.

استفاده از ظروف عمومی، تجهیزات و لوازم اضافی در معرض آلودگی محدود شوند، از رومیزی استفاده نشود تا امکان ضدعفونی سطح میزها فراهم شود یا میتوان از پوششهای یک بار مصرف رومیزی استفاده نمود.

کوهنوردان از ظرف، قاشق، چنگال و لیوان شخصی خود استفاده کنند یا اینکه در ابتدای ورود به اکوکمپ یک دست کامل ظروف به ایشان داده شود و از ایشان خواسته شود در تمام مدت اقامت در اکوکمپ، خود شستشوی ظروف اختصاصی‎شان را انجام دهند. اکوکمپ باید آب و مایع شستشو به میزان لازم برای استفاده کوهنوردان تهیه کرده و همیشه در دسترس قرار دهد.

غذا، سالاد و تنقلات نباید به صورت بوفه و باز سرو شوند. اغذیه و تنقلات به صورت مستقیم در ظرف کوهنورد سرو شده یا  به صورت بسته بندی ارایه شوند.

نان به صورت بسته بندی در کیسه یا سلفون کشیده و قرار داده شود.

در کنار فلاسک چای به اندازه کافی دستمال کاغذی یک‎بار مصرف قرار داده شود و طی دستورالعمل کتبی که در محلی مناسب و قابل دید نصب می‎شود از کوهنوردان خواسته شود برای فشار دادن فلاسک ضمن استفاده از دستمال کاغذی از لمس مستقیم آن خودداری کنند.

دمای پخت استاندارد موادغذایی رعایت شود.

تا حد امکان زنجیره انتقال گرم برای مواد غذایی تامین شود که تا زمان سرو در چادر غذاخوری گرم بماند. در زمان انتقال ظرف حاوی غذا از چادرآشپزخانه تا چادر غذاخوری دقت لازم در جهت پیشگیری از آلودگی ثانویه رعایت ‏گردد.

باتوجه به نظریه ماندگاری طولانی مدت ویروس روی سطوح استیل، در گندزدایی تجهیزات استیل در چادر آشپزخانه‌ دقت شود.

امکان سرو  غذا در چادرهای اختصاصی فراهم آید.

چادرهای عمومی مثل چادر غذاخوری، آشپزخانه و توالت، خصوصا درآن نواحی که معمولا زیاد لمس میشوند با پاشش اسپری چندبار در روز ضد عفونی شوند.‏

کوله‎بارهای کوهنوردان قبل از حمل توسط قاطر یا وانت، حتما در گونی محافظ بسته‎بندی شوند.


آلبوم تصاویر


فایل های ضمیمه


مطالب مرتبط


نظرات

لطفا نظر دهید
نظر شما بعد تایید نمایش داده خواهد شد
لطفا برای نظر دادن قوانین روا رعایت کنید
مواردی که باعث عدم تایید نظر شما خواد شد
1 - تهمت ، توهین و افترا
2 - هرگونه کلامی که مصداق بی ادبی باشد



نظرات ارسال شده



نظر خود را ثبت کنید





آخرین بخشنامه ها

1401/04/15 -- دوره مربی راهنمای صعودهای ورزشی
1401/04/14 -- دومین دوره مسابقات سنگنوردی کشوری جام نقش جهان تیر ماه ۱۴۰۱ ـ آقایان / بولدرینگ / رده سنی آزاد به میزبانی هیات کوهنوردی و صعود های ورزشی استان اصفهان
1401/04/12 -- جزوه آموزشی حفظ محیط کوهستان / ویرایش خرداد 1401
1401/04/08 -- 🔴 اطلاعیه / تغییر مکان آزمون های شنا مربوط به مربیگری درجه ۲ و ۳ دره نوردی
1401/04/07 -- دوره مربیگری درجه دو برف (آقایان و بانوان)
1401/04/07 -- دوره مربیگری درجه سه برف (آقایان و بانوان)
1401/04/06 -- تغییر زمان برگزاری کمپ بهاره آموزشی و توانمندسازی هیمالیانوردی علم کوه
1401/04/04 -- لیست احکام جدید آماده تحویل/ خرداد ماه 1401
1401/04/04 -- دوره بازآموزی داوران درجه ۲ و ۳ یخ‌نوردی و درای‌تولینگ
1401/04/01 -- اطلاعیه آموزشی / قابل توجه پذیرفته‌شدگان آزمون‌های مربیگری درجه ۲ و۳ برف و یخ
1401/04/01 -- ششمین دوره سراسری هماهنگی و بازآموزی داوران درجه ۱، ۲ و ۳ صعودهای ورزشی آقایان و بانوان
1401/03/31 -- بازآموزی مدرسان نقشه خوانی و کار با قطب نما
1401/03/29 -- بازانتشار / بیستمین دوره مسابقات سنگ‌نوردی قهرمانی کشور سرعت تیر ۱۴۰۱ ـ تهران
1401/03/29 -- فراخوان اردوی استعدادیابی کمیته هیمالیانوردی
1401/03/29 -- اطلاعیه / تمدید مهلت برگزاری مسابقات استانی دوی کوهستان تا 31 تیر 1401
1401/03/28 -- اطلاعیه آموزشی/ اعلام اسامی قبول‌شدگان آزمون‌های ورودی مربیگری درجه 3 برف مورخ 7 ، 8، 9 و 10 خرداد 1401 آقایان و بانوان
1401/03/28 -- اطلاعیه آموزشی/ اعلام نتایج پذیرفته شدگان آزمون مربیگری درجه دو برف
1401/03/26 -- اطلاعیه آموزشی
1401/03/25 -- اسامی قبول‌شدگان دو دوره طراحی و داوری درجه 3 دوی کوهستان (اسکای رانینگ) 16 و 17 خرداد 1401 ـ پلور / 21 و 22 خرداد 1401 ـ ماسوله
1401/03/25 -- قابل توجه علاقمندان به کوهنوردی؛ رزرو قرارگاه‌های کوهستانی


بخش نامه ها »

اخبار استان ها




مهمترین خبر ها