شیوه نامه فاصله گذاری و بهداشت اکوکمپهای کوهنوردی در دوران شیوع کوید19
خدمات اقامت:
در بدو ورود اسپری مایع ضدعفونی
تکنفره به کوهنوردان داده شود و در مدت اقامت در صورت نیاز شارژ شود.
اقامت در چادرها به صورت تکنفره
باشد مگر برای افرادی که از قبل با هم رزرو کردهاند. هنگام رزرواسیون به همنوردانی
که در شهر همخانه نیستند توصیه شود برای اقامتشان چادرهای جداگانه رزرو کنند. مدیرت اکوکمپ به هیچ
وجه افراد غریبه را هم چادر نکند.
در چادر به غیر زیرانداز هیچ
امکانات دیگری داده نشده و از ارائه ملحفه و پتو خودداری شود. در صورت مشاهده
علائم بیماری در کوهنورد، زیرانداز نیز پس از خروج او شسته شود.
بعد از خروج کوهنورد از اکوکمپ،
تماهی محیط داخلی چادر اختصاصی، زیپها و نواحی بیرونی چادر که معمولا زیاد لمس میشوند
با پاشش اسپری ضد عفونی شود.
پس از ضدعفونی، زیپ چادرها باز
باشد تا تهویه صورت گیرد.
در خصوص نحوه جمع آوری و تخلیه زباله، نهایت دقت و حفاظت فردی رعایت شود و کیسه داخل سطلهای زباله مرتبا تعویض شود.
خدمات فضاهای عمومی اکوکمپ
شامل چادرهای غذاخوری، آشپزخانه و توالت
کلیه پرسنل شاغل در اکوکمپ جهت
حفاظت فردی موظفاند در هنگام کار از ماسک، دستکش و لباس کار
تمیز استفاده کنند.
در صورتیکه کوهنوردی علائم
بیماری داشت از او خواسته شود که به چادر غذاخوری تردد نکند و خدمات غذا در چادر
اختصاصی او برایش سرو شود.
تعدادی وسایل محافظتی ماسک و
دستکش اضافه در اکوکمپ موجود باشد و درصورتی که کوهنوردی با علائم بیماری مشاهده
شد از آن وسایل محافظتی به او داده شود.
به منظور تمرکز خدمات بهداشتی،
دسترسی کوهنوردان به فضای چادر غذاخوری به نحو شایسته محدود شود که تا حد ممکن
کوهنوردان در چادرهای اختصاصیشان حضور
داشته باشند.
در چادر غذاخوری صندلیها با
فاصله 1.5 متر از یکدیگر چیدمان شوند. در صورت لزوم صرف غذا در چادر غذاخوری شیفتبندی
شود.
محلول ضدعفونی دست روی میزها
حاضر باشد تا کوهنوردان در صورت تمایل دست خود را ضدعفونی کنند.
استفاده از ظروف عمومی، تجهیزات
و لوازم اضافی در معرض آلودگی محدود شوند، از رومیزی
استفاده نشود تا امکان ضدعفونی سطح میزها فراهم شود یا میتوان از پوششهای یک بار مصرف رومیزی استفاده نمود.
کوهنوردان از ظرف، قاشق، چنگال
و لیوان شخصی خود استفاده کنند یا اینکه در ابتدای ورود به اکوکمپ یک دست کامل
ظروف به ایشان داده شود و از ایشان خواسته شود در تمام مدت اقامت در اکوکمپ، خود
شستشوی ظروف اختصاصیشان را انجام دهند. اکوکمپ باید آب و مایع شستشو به میزان
لازم برای استفاده کوهنوردان تهیه کرده و همیشه در دسترس قرار دهد.
غذا، سالاد و تنقلات نباید به
صورت بوفه و باز سرو شوند. اغذیه و تنقلات به صورت مستقیم در ظرف کوهنورد سرو شده
یا به صورت بسته بندی ارایه شوند.
نان به صورت بسته بندی در کیسه
یا سلفون کشیده و قرار داده شود.
در کنار فلاسک چای به اندازه
کافی دستمال کاغذی یکبار مصرف قرار داده شود و طی دستورالعمل کتبی که در محلی
مناسب و قابل دید نصب میشود از کوهنوردان خواسته شود برای فشار دادن فلاسک ضمن
استفاده از دستمال کاغذی از لمس مستقیم آن خودداری کنند.
دمای پخت استاندارد موادغذایی
رعایت شود.
تا حد امکان زنجیره انتقال گرم
برای مواد غذایی تامین شود که تا زمان سرو در چادر غذاخوری گرم بماند. در زمان انتقال ظرف حاوی غذا از چادرآشپزخانه تا چادر
غذاخوری دقت لازم در جهت پیشگیری از آلودگی ثانویه رعایت گردد.
باتوجه به نظریه ماندگاری
طولانی مدت ویروس روی سطوح استیل، در گندزدایی تجهیزات استیل در چادر آشپزخانه
دقت شود.
امکان سرو غذا در چادرهای اختصاصی فراهم آید.
چادرهای عمومی مثل چادر غذاخوری،
آشپزخانه و توالت، خصوصا درآن نواحی که معمولا زیاد لمس میشوند با پاشش اسپری چندبار در روز ضد عفونی شوند.
کولهبارهای کوهنوردان قبل از
حمل توسط قاطر یا وانت، حتما در گونی محافظ بستهبندی شوند.
گزارش تصویری / برگزاری دومین دوره آزمون ورودی مربیگری درجه سه کوهپیمایی در ایلام
برگزاری دومین دوره آزمون ورودی مربیگری درجه سه کوهپیمایی در ایلام
گزارش تصویری / بخش دوم / هفتمین همایش پیشکسوتان کوهنوردی و صعودهای ورزشی کشور در دزفول
بازآموزی مدرسی دیواره نوردی (ویژه مدرسین دیواره نوردی که مدت بازآموزی آنها به پایان رسیده)
آزمون تئوری جبرانی بازآموزی مربیان درجه ۲ و ۳ صعودهای ورزشی
فراخوان مشارکت جامعه ورزش در پویش «کتاب، ورزش، آگاهی» به مناسبت هفته کتاب
پخش زنده مرحله نهائی ماده «لید» آقایان / مرحله پایانی لیگ سنگنوردی / همدان / جمعه 23 آبان ساعت 17 از طریق صفحه اینستاگرام فدراسیون
۱۳ سپتامبر بهطور رسمی بهعنوان «روز جهانی غارها و کارست» تصویب و وارد تقویم یونسکو شد
دیدار با تیمسار «محمدجعفر اسدی» و اهدای یادبود جشنواره صعودهای برتر
ممنوعیت برگزاری دورههای آموزشی در طبیعت به دلیل آغاز فصل سرما
فراخوان مشارکت جامعه ورزش در پویش «کتاب، ورزش، آگاهی» به مناسبت هفته کتاب
آزمون تئوری جبرانی بازآموزی مربیان درجه ۲ و ۳ صعودهای ورزشی
بازآموزی مدرسی دیواره نوردی (ویژه مدرسین دیواره نوردی که مدت بازآموزی آنها به پایان رسیده)
ممنوعیت برگزاری دورههای آموزشی در طبیعت به دلیل آغاز فصل سرما
نتایج بازآموزیهای سراسری مربیان درجه ۲ و ۳ صعودهای ورزشی آقایان و بانوان ـ سال1404
اطلاعیه سامانه فراکوه
اعلام نشانی رسمی ایمیل بازرس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی
دوره مربیگری درجه 3 درهنوردی (ویژه پذیرفتهشدگان آزمون ورودی)
اطلاعیه نهایی مرحله برگشت مسابقات لیگ سنگنوردی
اطلاعیه برگزاری دوره آموزشی «آسیب رباط صلیبی قدامی (ACL) و بازگشت به ورزش»
فراخوان مشارکت جامعه ورزش در پویش «کتاب، ورزش، آگاهی» به مناسبت هفته کتاب
آزمون تئوری جبرانی بازآموزی مربیان درجه ۲ و ۳ صعودهای ورزشی
بازآموزی مدرسی دیواره نوردی (ویژه مدرسین دیواره نوردی که مدت بازآموزی آنها به پایان رسیده)
ممنوعیت برگزاری دورههای آموزشی در طبیعت به دلیل آغاز فصل سرما
نتایج بازآموزیهای سراسری مربیان درجه ۲ و ۳ صعودهای ورزشی آقایان و بانوان ـ سال1404
اطلاعیه سامانه فراکوه
اعلام نشانی رسمی ایمیل بازرس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی
دوره مربیگری درجه 3 درهنوردی (ویژه پذیرفتهشدگان آزمون ورودی)
اطلاعیه نهایی مرحله برگشت مسابقات لیگ سنگنوردی
اطلاعیه برگزاری دوره آموزشی «آسیب رباط صلیبی قدامی (ACL) و بازگشت به ورزش»
گزارش تصویری / برگزاری دومین دوره آزمون ورودی مربیگری درجه سه کوهپیمایی در ایلام
برگزاری دومین دوره آزمون ورودی مربیگری درجه سه کوهپیمایی در ایلام
گزارش تصویری / بخش دوم / هفتمین همایش پیشکسوتان کوهنوردی و صعودهای ورزشی کشور در دزفول
بازآموزی مدرسی دیواره نوردی (ویژه مدرسین دیواره نوردی که مدت بازآموزی آنها به پایان رسیده)
آزمون تئوری جبرانی بازآموزی مربیان درجه ۲ و ۳ صعودهای ورزشی
فراخوان مشارکت جامعه ورزش در پویش «کتاب، ورزش، آگاهی» به مناسبت هفته کتاب
پخش زنده مرحله نهائی ماده «لید» آقایان / مرحله پایانی لیگ سنگنوردی / همدان / جمعه 23 آبان ساعت 17 از طریق صفحه اینستاگرام فدراسیون
۱۳ سپتامبر بهطور رسمی بهعنوان «روز جهانی غارها و کارست» تصویب و وارد تقویم یونسکو شد
دیدار با تیمسار «محمدجعفر اسدی» و اهدای یادبود جشنواره صعودهای برتر
ممنوعیت برگزاری دورههای آموزشی در طبیعت به دلیل آغاز فصل سرما
تسلیت فقدان تأثرانگیز «محسن اسدنیا» از مربیان و داوران کوهنوردی و صعودهای ورزشی
برگزاری سومین دوره بازآموزی سراسری مربیان درجه ۳ صعودهای ورزشی در بجنورد – خراسان شمالی
ارائه دو ایده «چهرهها» و «گیره سبز» توسط «حسین رضایی» در کمیسیون رسانه و بازاریابی IFSC
بازدید رئیس فدراسیون از باشگاه «بولدرلند» تهران
۱۳ سپتامبر بهطور رسمی بهعنوان «روز جهانی غارها و کارست» تصویب و وارد تقویم یونسکو شد
برگزاری تمرین و مانور نجات در فضای معلق در کرمانشاه
برگزاری دوره مربیگری درجه ۲ غارنوردی / پاسداشت سید مسعود هاشمیان، پیشکسوت ارزشمند کوهنوردی استان قزوین
درجهبندی ۹ غار استانهای آذربایجان غربی، قزوین، خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی در چهلمین جلسه کارگروه ملی غارشناسی ایران
تسلیت فقدان تأثرانگیز «محسن اسدنیا» از مربیان و داوران کوهنوردی و صعودهای ورزشی
برگزاری سومین دوره بازآموزی سراسری مربیان درجه ۳ صعودهای ورزشی در بجنورد – خراسان شمالی
ارائه دو ایده «چهرهها» و «گیره سبز» توسط «حسین رضایی» در کمیسیون رسانه و بازاریابی IFSC
بازدید رئیس فدراسیون از باشگاه «بولدرلند» تهران
۱۳ سپتامبر بهطور رسمی بهعنوان «روز جهانی غارها و کارست» تصویب و وارد تقویم یونسکو شد
برگزاری تمرین و مانور نجات در فضای معلق در کرمانشاه
برگزاری دوره مربیگری درجه ۲ غارنوردی / پاسداشت سید مسعود هاشمیان، پیشکسوت ارزشمند کوهنوردی استان قزوین
درجهبندی ۹ غار استانهای آذربایجان غربی، قزوین، خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی در چهلمین جلسه کارگروه ملی غارشناسی ایران



